A Toyota diadalmas napja Abu Dhabiban: Ám a végén keserű utóíz maradt

A Toyota diadalmas napja Abu Dhabiban: Ám a végén keserű utóíz maradt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Négyes Toyota siker született az Abu Dhabi Desert Challenge harmadik szakaszán, Seth Quintero nyert Al Rajhi és Cicherit előtt

Az Abu Dhabi Desert Challenge harmadik szakaszán Seth Quintero nyerte az Nasser Al-Attyiah műszaki hibája miatt, míg a negyedik helyezett Moraes kiesett a versenyből. Quintero végül megelőzte Al Rajhit és Chicherit, és a győzelmet szerezte csapattársától, Lucas Moraes-től. Moraes Hiluxa a célba érkezést követően kigyulladt, így a versenyt nem tudták folytatni, és az összetett harmadik helyéről kiestek.

Nasser Al-Attyiah hatalmasat menetelt a vesztegelés után, és mindössze 12 perc 51 másodperccel maradt el a győztestől. Az összetett vezetést Quintero vette át, 1 perc 10 másodperces előnnyel. Az összetettben Al Rajhi a harmadik, de közel öt perces hátrányban van.

A motorosok között Ross Branch szerezte meg a nap első helyét, majd Dąbrowski és Lepan következett. Az összetettben Mare 5 perccel vezet a lengyel Dąbrowski előtt. Két nappal a vége előtt Mare és Dąbrowski párharcára számíthatunk a győzelemért. Lónyai Pál a 30. helyen ért célba, összetettben a 25. helyet foglalja el.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések